Fisio Taddeo: Fisioteràpia en Arts Escèniques · Posturologia

La UIB, els Molière i el TAC

Bon dia!

No us tinc oblidats, però costa trobar temps (i, sobretot, inspiració per escriure quelcom que sigui mínimament interessant.

Ahir va ser un dia ple de satisfaccions. Per una costat, vaig poder anar a la universitat a explicar la meva experiència com fisioterapeuta. I per una altra banda, vaig tenir bones notícies de la gala d’entrega dels Molière a França.

Anem per parts…

La UIB, en les Jornades sobre sortides professionals de Fisioteràpia, em va convidar per parlar de sortides menys conegudes pels alumnes que acaben la carrera en unes setmanes.

Es va parlar també de la possibilitat de treballar en docència i investigació, així com en la prevenció en les escoles. Per la meva part, vaig fer la meva primera aportació a la Universitat. Vaig poder parlar sobre la fisioteràpia en arts escèniques: els diferents processos en els que es pot trobar i, també, els vaig reflectir com de meravellós pot ser, i també com de complicat i precari.

Per acabar el dia, concretament a la nit, vaig rebre un missatge amb unes quantes fotos de celebracions. El motiu era l’atorgació de dos premis Molière a l’espectacle “Une chambre en Inde”. Un d’ells com el millor espectacle públic i l’altre, per n’Ariane Mnouchkine com a millor directora en teatre públic per aquesta mateixa obra.

Em vaig sentir feliç de veure cares conegudes i, si bé no he participat en aquest projecte, sí ho he fet en anteriors. Per cert, si no heu vist mai el Théâtre du Soleil, no dubteu fer una visita a la Cartoucherie, al Bois de Vincennes, si aneu a París. És una experiència inoblidable, màgica.

Finalment, la companyia belga de danza Peeping Tom va guanyar el premi al millor espectacle al Festival de Teatro y Artes en la Calle de Valladolid. Vaig poder disfrutar d’aquest espectacle i en vaig sortir meravellat. Espero apropar-me encara més a aquesta companyia, properament…

Aviat, més i millor.

Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *