Fisio Taddeo: Fisioteràpia en Arts Escèniques · Posturologia

International Conference of Performing Arts Medicine, Den Hague 2018

Bon dia!
Va de congressos la setmana. A punt d’anar-me’n al de Madrid, puc anunciar que a finals de març, estaré també present a Holanda. Se celebra a La Haia la International Conference of Performing Arts Medicine organitzada per el Hague Medical Centre i la Dutch Performing Arts Medicine Association (NVDMG) amb motiu del 25 aniversari del Medical Centre for Dancers and Musicians (MCDM).

A part de les diferents ponències i tallers del programa, l’interès d’aquest taller és revisar l’estat de la medicina de les arts a nivell internacional, amb l’objectiu de crear una federació d’associacions de medicina de les arts (que bé que sona, oi?).
Al congrés, hi haurà 18 associacions relacionades amb la medicina de les arts de diferents països i jo hi vaig representant AMPAE (Asociación Multidisciplinar Para las Artes Escénicas).


Desitjant que arribi el dia, seguirem posant en pràctica l’anglès (pròxima prova amb el senyor Paul Hodges).
Salut i música!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *