Fisio Taddeo: Fisioteràpia en Arts Escèniques · Posturologia

2Claus ’18. Al gener, respirem!

Bones!

Dissabte vaig estar a les II Jornades Professionals de la lírica que es van celebrar al Conservatori Professional de les Illes Balears. En aquesta edició, Euroclassics van convidar a Rubén Fernández-Aguirre, pianista acompanyant de cantants. El pianista va mostrar la feina que fa amb un cantant, no com a classe tècnica, però en el treball musical d’una cançó (i amb una especial menció per una mandíbula que no treballava com hauria).

Bé, com que maneres de treballar la tècnica vocal n’hi ha moltes, jo defenso la nostra. A 2 Claus, no considerem una tècnica única, pero sí que donem un valor imprescindible al treball corporal per a cantar.

Informa’t de com treballem, que aquesta setmana comencem amb els tallers de respiració aplicada al cant.

Feliç setmana!

Salut i música!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *